DİYARBAKIR / SİLVAN - Alibeyköy Ortaokulu

May

EMEĞİNİ VE HAKLARINI ÖDEYEMEYECEĞİMİZ ANNELERİMİZİN GÜNÜ OKULUMUZDA DA SEVGİ İLE KUTLANDI.

May

OKULUMUZ BAHÇESİNDE YAPILAN ÇALIŞMLAR SONUCU ÖĞRENCİLERMİZE YENİ OYUN ALANI KAZANDIRILDI. BASKET POTALARI YOĞUN BİR ÇALIŞMA SONRASI BAHÇENİZDE ÖĞRENCİLERİMİZİN OYUNU İÇİN YERİNİ ALDI. EMEĞİ GEÇEN HERKESE TEŞEKKÜRLER...

Nis

Çocuklаr geleceğe gönderdiğimiz ve аslа göremeyeceğimiz mesаjlаrdır. 23 Nisаn Ulusаl Egemenlik Ve Çocuk Bаyrаmınız Kutlu Olsun.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşı'nın kabulü çeşitli etkinliklerle okulumuzda kutlandı.

Mrt

Şanlı tarihimizin önemli günlerinden biri olan 18 Mart Çanakkale Zaferi okulumuzda kutlandı.

Ara

YERLİ MALI , YURDUN MALI. ÖĞRENCİLERİMİZİN YERLİ MALI HAFTASI İLE İLGİLİ YAPMIŞ OLDUĞU ETKİNLİKLER.

Ara

OKULUMUZDA 2022 YILINDA ÇEŞİTLİ ALANLARDA YAPMIŞ OLDUĞUMUZ ÇALIŞMALARDAN KARELER.

ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLAMALARI.

Kas

Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ebediyete intikalinin 84. yıl dönümü anma etkinliklerimiz.

Kas

OKULUMUZDA CUMHURİYET BAYRAMI KUTLAMASI.